Websitenaam

Het bel-mij-terug formulier is een formulier waarbij je aan de website-bezoeker vraagt een naam en telefoonnummer achter te laten. Dit is een CTA, een Call-To-Action. Dit betekent dat je een websitebezoeker verleidt om actief op een website bezig te zijn. Dit verhoogt de productiviteit van de website.

Waarom een bel-mij-terug formulier?

Wanneer je een product laat zien op de website waar de bezoeker iets meer van wil weten, zou je een bel-me-terug formulier kunnen overwegen er bij te plaatsen. Soms vinden mensen het lastig een vraag achter te laten in een formulier, dan is een bel-me-terug formulier wel een ideale oplossing. Of stel wanneer je zelf vaak onderweg bent, is het makkelijk een mail te ontvangen met daarin een naam en telefoonnummer die je dan op een later tijdstip terug kan bellen.

Hoe ziet zo’n formulier eruit?

Een bel-me-terug formulier is aanpasbaar. De stijl kan aangepast worden aan de stijl van de site. De kleuren van de invoervelden en de knoppen zijn aanpasbaar, maar ook de grootte. Ook de plaatsing kan verschillen. Er zijn websites die het telefoonnummer op hun website vervangen door een bel-me-terug formulier. Dit zorgt ervoor dat er minder rechtstreeks gebeld wordt.

Sommige websites plaatsen het formulier op elke pagina, sommige websites gebruiken het formulier alleen op de contact pagina.

Bel mij terug


  Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy  Het bel-mij-terug formulier in actie

   

   

   

  Neem contact met ons op
   Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
   Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!