WebsitenaamMet Profi-Web heeft u talloze mogelijkheden. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden uitvergroot die wij veel toepassen bij onze klanten. Deze zijn ook te vinden zijn in ons portfolio.Responsive Webdesign

Profi-web verzorgt voor zijn klanten een op maat gemaakt en krachtig ontwerp. Al deze ontwerpen zijn geschikt voor de computer, tv, tablet en telefoon. De website past zich automatisch aan het apparaat aan waarop je de site opent. Dit wordt ook wel een responsive website genoemd. Wanneer een website een ‘krachtig ontwerp’ heeft, blijven meer bezoekers op de site. Wist je dat 85 procent van website-bezoeken via de telefoon komen?

Lees meer over responsive webdesign

Contact formulier

Bezoekers van je website kunnen via een formulier een bericht achterlaten, zodat je een e-mail krijgt met een vraag over je product of dienst. Voor je producten of diensten kunnen aparte formulieren gemaakt worden.

Lees meer over contactformulieren

Bel mij terug

Wanneer je een product laat zien op de website waar de bezoeker iets meer van wil weten, zou je een bel-me-terug-formulier kunnen overwegen er bij te plaatsen. Soms vinden mensen het lastig de vraag achter te laten in een formulier, dan is een bel me terug formulier wel een ideale oplossing. Of stel wanneer je zelf vaak onderweg bent, is het makkelijk een mail te ontvangen met daarin een naam en telefoonnummer die je dan op een later tijdstip terug kan bellen.

Lees meer over terug bellen

Whatsapp Business

Er is een koppeling te maken via de website en je Whatsapp-account. Een bezoeker van je website kan bijvoorbeeld een bericht achterlaten, dat je vervolgens via Whatsapp binnen krijgt. Op deze manier heb je korte lijnen met de websitebezoeker. Ook is het mogelijk om in Whatsapp de openingstijden van je bedrijf te verwerken. Bezoekers die buiten openingstijden een bericht plaatsen, ontvangen een automatische melding dat ze op een later tijdstip antwoord kunnen terug verwachten.

Lees meer over Whatsapp Business

Google Maps

Wanneer je bedrijf op een smartphone wordt gezocht, kun je de bezoeker meteen de navigatie laten starten. Dit gebeurt dankzij een koppeling in de site. Wanneer de bezoeker op het adres klikt in de plattegrond van de website, start automatisch Google Maps op. Zo rijdt de websitebezoeker probleemloos naar je bedrijf toe.

Lees meer over Google Maps

Bedrijf claimen in Google Maps

Bedrijfsgegevens kunnen in Google worden opgenomen. Google weet dan waar je bent gevestigd en bijvoorbeeld wat de openingstijden zijn. Dit zorgt ervoor dat bedrijven makkelijk te vinden zijn. Ook de regionale vindbaarheid wordt hierdoor vergroot. Heb je bijvoorbeeld een kapperszaak in Dedemsvaart? Als iemand in de buurt van Dedemsvaart Googled naar bijvoorbeeld: “Afspraak maken kapper”. Dan zal je bedrijf direct weergegeven worden in de resultaten.

Lees meer over bedrijf claimen in Google maps

Google SEO tool

Goed gevonden worden in Google? Dit doe je met SEO teksten. SEO staat voor Search Engine Optimalization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit houdt in dat teksten op zo’n manier geschreven worden, dat een zoekmachine de teksten een hoge score geeft. Deze hoge score zorgt ervoor dat de website hoog wordt weergeven in de zoekresultaten. Op alle websites van Profi-Web zetten wij een SEO-tool. Deze SEO-tool helpt je met ‘krachtiger teksten’. Teksten die zorgen dat je gevonden wordt waarop je gevonden wilt worden.

Lees meer over Google SEO tool

Nieuwsbrieven versturen

Profi-web heeft een applicatie voor nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven kun je ‘gepersonaliseerd’ versturen. Abonnees spreek je persoonlijk aan met bijvoorbeeld de voornaam. Dit blijkt gunstig uit te werken op het aantal lezers en op het leesgedrag. Prettig is dat je beschikt over de statistieken ‘erachter’, zoals wie deze nieuwsbrief heeft gelezen, maar ook hoe vaak een nieuwsbrief wordt aangeklikt, of hoe vaak klanten zich afmelden voor volgende nieuwsbrieven.

Lees meer over nieuwsbrieven

E-Mail Campagne

Voor je gaat oogsten, moet je eerst zaaien. Een van de zaai-tools is een nieuwsbrief campagne. Je kunt ervoor kiezen meerdere nieuwsbrieven ‘klaar te zetten’ en deze op een vastgesteld moment te versturen. Op die manier kun je een mail campagne voorbereiden.

Lees meer over E-mail campagnes

Koppeling social Media

Wanneer je een nieuwsbericht op de website plaatst, kun je dit automatisch op je Facebook laten posten. Bezoekers krijgen dan een samenvatting van het bericht en een link van de website te zien. Een bezoeker kan op de website je Facebook-pagina liken. Bezoekers kunnen je websitebericht delen op hun persoonlijke pagina. Dit zorgt voor meer verkeer naar de website en meer verkeer naar de website zorgt voor meer verkopen.

Lees meer over social media-koppelingen

Webshop

Profi-Web maakt webshops op maat. Via webshops van Profi-Web kun je producten in variaties aanbieden. Denk hierbij aan verschillende maten, types of kleuren. Je kunt op het scherm meteen producten laten zien die met de bestelling te maken hebben (cross selling): wie een camera koopt, is misschien ook geïnteresseerd in lenzen.

Ook kun je recensies van een product tonen en kunnen klanten de producten zelf beoordelen. Je krijgt een beoordeling altijd eerst te zien; je beslist zelf of de tekst op de site komt.

De webshop biedt diverse betalingsmogelijkheden aan, zoals Ideal, Paypal en automatische afschrijving.

Lees meer over webshops

Scherp Product

Profi-web is een compleet, scherp en professioneel product.

  • Gratis ontwerp
  • Professionele websites
  • Responsive
  • Scherp tarief
  • Updates
  • Website op maat

Bekijk eens onze sites in ons portfolio.

Niet genoemde mogelijkheden

Al onze mogelijkheden zitten in het basis en premium-pakket. Wanneer er andere wensen bij je binnenkomen, laat het ons gerust weten. Meestal zitten de mogelijkheden in het basispakket, mocht het een hele exclusieve mogelijkheid zijn, dan kunnen we deze aanbieden door middel van een passende offerte.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!