Websitenaam

Google Maps, je kent het vast wel. Tegenwoordig zijn locaties zo op te zoeken. Met één druk op het scherm tover je een telefoonnummer of een routebeschrijving te voorschijn. Je hoeft tegenwoordig niet meer naar de site van Google Maps, maar je kan ook een stukje Google Maps op je website plaatsen. Dit stukje wordt dan automatisch gecentreerd op je bedrijfslocatie.

Waarom Google Maps op mijn website?

Google Maps biedt een aantal uitstekende functies. Als je een stukje kaart met daarop je bedrijf laat zien op je website geef je bezoekers een indruk van waar je bedrijf zich bevindt. Ook een routebeschrijving is zo gemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers van een website het fijn vinden om interactief op een website bezig te zijn. Websites spelen hierop in door middel van CTA’s, Call to actions. Dit betekent dat een bezoeker wordt uitgenodigd om dingen te doen op een site. Een mooi voorbeeld hiervan kan een routebeschrijving zijn.

Waar plaats ik Google Maps?

De contactpagina is de beste pagina om te laten zien waar je bedrijf zich bevindt. Bezoekers van deze pagina zijn immers opzoek naar contact. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo zijn er ook websites die het op elke pagina laten zien, in de footer van de site.

De uitstraling van Google Maps is compleet aanpasbaar. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het stukje Google afbreuk doet aan het design van de website.

Google maps

 

 

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!