Websitenaam

10,8 Miljoen Nederlandse mensen zitten op Facebook. Waarvan 7,8 miljoen mensen het nog dagelijks gebruiken. Dit zorgt voor enorme mogelijkheden voor websites en webshops. Een mogelijkheid is de koppeling social media. Hierdoor kan een grote doelgroep bereikt worden, zonder dat hier dubbel werk voor gedaan hoeft te worden.

Verhoog het aantal website bezoeken

Website bezoekers kan je op meerdere manieren trekken. Zo kan je adverteren, zorgen dat je goed gevonden wordt in zoekmachines of dagelijks je website delen met klanten. Een andere manier om websitebezoekers te trekken is door middel van sociale netwerken. Als je namelijk geregeld een blogpost deelt op bijvoorbeeld Facebook, kan je hier een link aan toevoegen met het hele bericht op de website. Geïnteresseerden klikken dan vaak door naar het hele bericht. Dit zorgt ervoor, dat je bezoekers op je website krijgt, die daadwerkelijk in je content geïnteresseerd zijn. Dit zorgt voor meer interactie op de site. Deze bezoekers zullen hoogstwaarschijnlijk eerder doorklikken op andere content van de website.

Een ander voordeel van het delen op social media is de doelgroep. De groep die je berichten ziet, deelt en liked is ook al de doelgroep. Mensen die hiervandaan door klikken naar de website zijn hoogstwaarschijnlijk al geïnteresseerd naar de diensten die je levert.

 

 

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!