Websitenaam

Een webshop is de manier om extra inkomsten te genereren in een winkel. Het is namelijk mogelijk om producten te verkopen aan klanten die nog nooit in de buurt van de winkel zijn geweest. Waar een webshop vroeger nog erg veel tijd in beslag nam, is dit nu erg verminderd. Dit komt door het gebruik van een CMS: een Content Management Systeem. Zoals vaak op deze website verteld wordt, is WordPress zo’n systeem. Dit betekent dat het makkelijk is om content van een website aan te passen. Dit zorgt ervoor dat een website makkelijk up-to-date te houden is.

Als je de mogelijkheden van een CMS combineert met een webshop, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is makkelijk om zelf producten op de site te zetten, deze producten aan te passen en indien noodzakelijk te verwijderen. Dit is handig geregeld door WordPress met de WooCommerce-plugin. Meer informatie over deze plugin vind je op de officiële site van WooCommerce. Profi-Web gebruikt deze plugin om websites om te toveren in webwinkels.

Een webshop veel werk?

Een webshop kan heel veel werk zijn. Dagelijks controleren of de voorraad nog klopt, bestellingen verwerken en het reageren op vragen. Maar dit hoeft gelukkig niet!

In de webshop kan je bijvoorbeeld de voorraad status bijhouden. Dit zorgt ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt. Bestellingen komen automatisch op de mail binnen. Als je een webshop goed instelt, kan dit je juist tijd schelen! Profi-Web levert niet alleen de webshop, maar heeft ook jarenlange ervaring met het instellen ervan, hierdoor voorkom je overbodig werk.

Bekijk onze webshops in ons portfolio.

 

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!