Websitenaam

Even een appje sturen, je kent het vast wel. Tegenwoordig is het SMS-en compleet vervangen door Whatsapp. Bijna iedereen heeft het wel op zijn telefoon staan. Whatsapp speelt hier op in door bedrijven de mogelijkheid te geven een Whatsapp-account te maken met een vast telefoonnummer, dit heet Whatsapp Business.

Waarom Whatsapp Business?

De tool is een zakelijke Whatsapp, dit wil dan ook zeggen, voor het vaste telefoonnummer. Zo kun je dit vaste telefoonnummer delen met je collega’s, en bijvoorbeeld snel met z’n allen:

Whatsapp Business is net als Whatsapp gratis te gebruiken. Je kan Whatsapp business downloaden in de Google Play-store. Voor de Apple-omgeving is het nog even geduld hebben, want de app is nog in ontwikkeling sinds maart 2018.

Ondernemers en klanten

Klanten sturen tegenwoordig sneller even een Whatsapp dan een hele e-mail. Whatsapp is gewoon makkelijk om mee te communiceren. Zo kun je snel een bericht makkelijk typen, maar ook gemakkelijk inspreken of even snel een foto maken en deze doorsturen. Voor de ondernemer is het het de truc om mee te gaan in het denken van haar klanten. Whatsapp biedt hierin weer een nieuwe generatie van communicatie.

Hoe het werkt: Whatsapp Business

Whatsapp Business is te koppelen met een vast telefoonnummer, bijvoorbeeld: 0523-683044. Whatsapp is makkelijk te installeren op een computer, telefoon of tablet. Zo kan je bezoeker op de link Whatsapp business klikken op je website, die vervolgens het programma Whatsapp opstart. Om even een voorbeeld te laten zien, klikt u eens op de onderstaande tekst, (stuur ons een Whatsapp Bericht.)

Stuur ons een Whatsapp Bericht.

Whatsapp Business biedt veel mogelijkheden

Wanneer u Whatsapp hebt geopend zie je het volgende venster met daarin het vaste telefoonnummer, zoals je ziet. Wanneer je ook Whatsapp Business op je website wilt. Neem gerust contact met ons op of stuur een Whatsapp Bericht.

 

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!